Religie
Diana201
2021-05-22 16:31:12
1. definiti postul si numiti cateva personaje biblice care au postit. 2.comparati postul crestin cu regimul alimentar. 3.precizati legatura post-rugaciune-milostenie. 4.prezentati care este scopul postului crestin . 5. argumentati de ce este important pentru viata crestinului. COROANA
Răspunsuri la întrebare
adiere
2021-05-22 22:01:19

1)Postul reprezinta abtinerea de la diferite mancaruri si alimente(cum ar fi carene laptele branza et....) care are ca scopul curatarii sufletului de  pacate. 2)Dupa cum a mai spus si sus postul are ca scop caratarea sufeltului de pacate iar regimul alimentar are ca scop performantele fizice. 3)Milostenia,rugaciune si postul intaresc legatura dintre crestini cu Mantuitorul Iisus Hristos. 4)Postul are ca scop curatarea sufletului de pacate. 5)Postul este important pentru viata crestina deorece el ne pregateste diferite sarbatori.

thor280
2021-05-22 22:02:34

Moise a postit 40 de zile cind a plecat sa aduca cele zece porunci.. Domnul Iisus Hristos a postit la fel 40 de zile fiind ispitit de diavol.. postul crestin nu consta in aceea ca sa nu maninci carne .oua s.as..ci in infrinare in aptinerea de la toate lucrurile placute trupului .postul trebuie sa constee si in rugaciune caci cind maminci mai putin gindesti si mai curat . de asemenea sa facem fapte bune fara ca sa dorim sa le facem pur si simplu .sa renutam la noi pentru ceilalti .. scopul postului... inceputul postului este pofta cea adevarata de invatatura si de adevar iar adevarul are in sine dragostea iar dragostea e paznica legilor ei .iar respectarea acestor legi uc la nemurire iar nemurirea ne duce aproape de Dumnezeu.

Adăugați un răspuns