Limba română
crstoian
2015-11-03 08:56:42
Redacteazaco compunere de 15-20 de randuri cu titlul , Natura - un dar al lui Dumnezeu ! va rog am nevoie urgenta va implor , dau funda !
Răspunsuri la întrebare
floricicamanea
2015-11-03 10:09:35

Natura este o creație inedită a lui Dumnezeu .Noi trăim in ea si o iubim.Nu avem cum sa nu iubim natură.Ea nu inseamna doar ce vezi verde în fata ci si pasarile ce canta miraculos.Animale marine din lacuri si râuri pătrund prin alte.Ce ne-am face fara natură?Ce culoare ar fii pustiul?Sa ii multumim lui Dumnezeu ca a creiat-o.Chiar daca unele viețuitoare sunt rele.Au si ele un rol pe pamant

BettyIce
2015-11-03 10:10:50

Natura un dar de la Dumnezeu . Dumnezeu a creat lumea cu mare intelepciune gandinduse ca oamenii se vor bucura de darurile acestuia.Cu timpul oamenii s-au facut stapani pe pamant incepand sa isi bata joc de ceea ce le -a dat Dumnezeu. Într o zi un ţăran a început să smulgă lalelele din parcul central fiind văzut de autorităţi a fost dus la secţia de poliţie omul mărturiseşte că a vrut sa vanda florile. Lucru care este îngrijorator pentru natura . Pentru fapta lui a fost amendat cu doua sute de lei. Invatand lectii importante despre natura a fost obligat să planteze alte lalele. cu o lectie invatata îşi dă seama că dumnezeu a creat natură cu mare dragoste dorind sa fie răsplătit pentru fapta sa numai astfel oameni pot să răsplătească într un singur fel avem grijă de natură pe care a creat- o. Cand spui natura te gandesti la tot ceea ce inseamna viata inafara de om. De cele mai multe ori omul isi bate joc de natura .Cand trebuie ocrotita intervenim cu anumite lucruri care strica frumusetea naturii.Nu ne gandim ca natura este asemanatoare omului ,nu vorbeste dar nutreste sentimentele unui om adevarat.Lalelele randuri randuri formeaza o inimioara in mijlocul parcului.Paraul serpuit trece in goana pe langa bancute dand note muzicale naturii.Randunelele pun vazduhul in ghilimele formand un peisaj mirific.

Adăugați un răspuns