Limba română
Laurasu
2015-11-09 11:49:12
Realizează o compunere cu titlul: „Prietena mea, toamna!". Utilizează următoarele cuvinte de sprijin: poleiește, trist, săgeată,palat.... Va rog frumos!! DAU+!
Răspunsuri la întrebare
Rodica1
2015-11-09 16:36:38

A venit toamnă!Este 10 septembrie!Dar ma gandesc ce o sa fie după aceea,adică vara doar ce s-a sfarsit.Stiu ca frigul poleieste străzile de pe acum.Parca simt cum o sageata aruncată in aer da startul vântului cel aspru care va aduce răcoare.Frunzele copacilor care deja se ingalbenesc vor cădea si asa de tris va fi sa vezi cum una cate una cad din capaci.Un palat de frunze moarte toate la un loc.Dar ce sa mai spun ca si mie îmi place sa sar in ele.Îmi place si sa ma duc la scoala.Asa ca iubesc toamna.Iubesc fiecare anotimp!

andrianak
2015-11-09 16:37:53

Prietena mea ,toamna! Toamna POLEIESTE pamantul cu frunzele sale minunate aleile din parc cu un covor de frunze miraculos. Uriasul policandru al cerului isi inchide una cate un razele strelucitoare.Soarele este TRIST ca nu mai are putere de a incalzi foarte tare pamantul. Frigul loveste cateodeata cu o SAGIATA in mijlocul parcului si poleieste natura. Toamna este un PALAT al culorilor aramii, al naturii care se pregateste de venirea iernii.

Adăugați un răspuns