Limba română
bos10
2015-11-10 13:28:27
1. Completeaza spatiile libere cu informatii din text: -In Coreea, traditia este sa iti scoti incaltamintea cand intri in...............,in .................. sau in........... 2. Care sunt motivele pentru care locuitorii din Coreea respecta acest obicei? -Un motiv este......... -Un alt motiv este....... 3. Care este opinia ta despre respectarea acestui obicei? Eu cred ca..............,deorece......... 4. Exista anumite situatii in care nu iti poti scoate pantofii, chiar daca acest lucru inseamna sa deranjezi gazda. Numeste doua asemenea situatii. 5. Si noi, romanii, avem acest obicei de a ne descalta atunci cand mergem in vizita. Povesteste o intamplare amuzanta in care personajul central sa fie.......o pereche de pantofi.
Răspunsuri la întrebare
izabellalove750
2015-11-10 16:34:28

1 .-In Coreea, traditia este sa iti scoti incaltamintea cand intri in casa in hoteluri sau in restauranturile tradiționale . 2. -Un motiv este păstrarea curățeniei -Un alt motiv este.o dovadă de respect 3. Eu cred că obiceiul este unul bun și benefic deoarece curățenia se păstrează . 4. Atunci când cineva are nevoie de îngrijiri medicale . Si atunci când o cameră a luat foc și mergi repede să oprești focul .

scriitoarea
2015-11-10 16:35:43

1.casa, hotel sau restaurant 2.curatenia dovada de respect fata de gazde 3.eu cred ca este un obicei foarte bun, deoarece in felul acesta mentii curatenia in casa si stai departe de microbi si in acelasi timp respecti caminul altor persoane 4.atunci cand iti miros picioarele de la incaltaminte de proasta calitate 5.am fost intr-o seara la niste prieteni care aveau un copil de 4 ani. In momentul cand sa ma incalt sa plec acasa am realizat ca pantofii mei erau plini de crema de ciocolata!

Adăugați un răspuns