Limba română
alessiaromario
2015-11-10 16:48:12
Pentru ca un scriitor trebuie sa cunoasca foarte bine tainele limbii ,identifica greselile din enunturile de mai jos si corecteaza-le prin rescriere: a. Copii ar citi aceasta carte ,daca ar stii ca tu esti autorul. b. Andrei te rog,vin-o si tu cu noi in excursie! c. Cand a-i timp,te asteptam sa vi pe la noi. d. Duce-ti-va la biblioteca si alegeti un roman pe care sa il cititi pana sambata viitoare. e. Nu fii trist,de-abia a-ti ajuns la cabana! DAU COROANA+10 PUNCTE
Răspunsuri la întrebare
AndreeaMJ
2015-11-10 20:46:47

a.Copiii ar citi aceasta carte daca ar sti ca tu esti autorul. b.Andrei,te rog vino si tu cu noi in excursie! c.Cand ai timp,te asteptam sa vii pe la noi. d.Duceti-va la biblioteca si alegeti un roman pe care sa il cititi pana sambata viitoare. e.Nu fi trist,de-abia ati ajuns la cabana!

Silviiiiiiiiiaaaa
2015-11-10 20:48:02

a. Copiii ar citi această carte, dacă ar ști că tu ești autorul. b. Andrei te rog, vino și tu cu noi în excursie. c. Când ai timp, te așteptăm să vii pe la noi. d. Duceți-vă la bibliotecă și alegeți un roman pe care să îl citiți până sâmbăta viitoare. e. Nu fi trist, de-abia ați ajuns la cabană.

Adăugați un răspuns