Limba română
byankbyby6
2015-11-12 06:59:27
Imagineaza.ti ca Zamfira din ,,Nunt Zamfirei" este un personaj de basm. Redacteaza o compunere d 10-15 randuri in care pornind de la portretul prezentat s evidentiezi si alte trasaturi ale acesteia. Va roooog! Dau coronita plu 90 d puncte!!!
Răspunsuri la întrebare
yzzaaa
2015-11-12 08:27:19

                                          Portretul Zamfirei   O fata cu parul negru ca de abanos, cu ochii mari si de culoarea ocenului, un zambet larg si unic cu buzele rosii ca petalele unui trandafir de foc. O personalitate blanda si calda ca o zi din august, foarte destepta si mereu cu vorbe alese. In totdeauna cand este fericita incearca sa fac totul bine si sa ajute pe toti ce doresc un ajutor mic, tot timpul avand un rezultat pozitiv. Atunci cand zametul si statrea de bine dispare aceasta sta intr-un colt si incearca sa nu comunice cu nimeni, dar aceasta stare e foarte rara ea fiind mereu bine dispusa.  Sper ca te-am ajutat!

iontd
2015-11-12 08:28:34

Zamfira este o fata foarte frumoasa.Are părul negru.Ochii ei sunt ca cerul senin fara nori.Zâmbetul ei este cald si frumos.Ea este o fire buna si balnda.Ea ajuta pe toți care au nevoie.Este saritoare si mereu te poți baza pe ea.O privirea de-a eu te face sa vezi cat de bine dispusă este.Bine-nțeles ca este deșteaptă.Dar cand este supărată se retrage intr-un colt unde vrea sa stea singura.Isi doreste sa fie singura si sa nu vorbească cu nimeni dar cand starea de tristete fuge totul devine la normal

Adăugați un răspuns